Over mij….

CODE = POETRY

Mijn naam is Marianne Gantzert en ben een Multidisciplinair kunstenaar. Mijn werken zijn 2/3D en bouw installaties ook werk ik in opdracht en werk ik samen met het publiek om begrip voor de betekenis van het werk te krijgen. Graag ontvangen wij u op afspraak in onze 0.0Art-Gallery te Zwolle. We helpen graag om met u samen werk te bekijken, uit te zoeken, aankopen of te huren. voor by u thuis of bedrijf. Verder ben ik te vinden op verschillende kunst manifestaties en toon aangevende Kunst-Expo’s en te volgen op Instagram of www.Lab-Art.nl

In 2013 heb ik een zwaar auto ongeluk gehad en daarby een BDE (Bijna Dood Ervaring).

Mede hierdoor probeer ik door mijn werk mijn eigen verhaal te begrijpen. maar ook mijn perceptie van het bestaan.

Steeds opzoek naar waarom wij hier zijn en over leven en dood. Door structuren en coderen/ encoderen tracht ik het Universele raadsel te kraken. Probeer dit in beeld/visualiseren te brengen en zo mijn eigen geabstraheerde Universum te creƫren.

Daarmee wil ik de toeschouwer/betrachten te betrekken in mijn kunst en mijn ervaring met het Leven en de Dood.

Omdat wij hier zijn kunnen wij niet meer ontkent worden… de ‘Never ending Story’ van het bestaan zelf.